13 Mart 2006

Cameron Highland

Cameron Highland, burada üşüyebileceğiniz ender yerlerden biri, çünkü bir dağın tepesinde ve oldukça serin. Hava şartlari müsait olduğundan, geniş alanlara kurulmuş seralarda birçok sebze ve meyve (özellikle çilek) yetiştiriliyor. Malezya'da bilinen belli başli çay üreticileri de burada çay ekimi yapiyor. Burada ayrıca şelaleler ve çiçek bahçeleri de var. Çiçek bahçelerinde en çok gül ve kaktüs çeşitleri bulunurken orkide ,zambak, begonya ve kasımpatılara da rastlamak mümkün. Çilek üretilen seralarda ise kendi çileğinizi kendiniz toplama imkanina sahipsiniz. Bütün fotoğraflar burada.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Ayşenur,
Siten çok güzel. Bize oralara gelmeden Malezya'nın güzelliklerini yaşattığın için teşekkürler.
Gerçekten de cennet gibi yerler.
Fotoğraflar harika.

Siten hayırlı olsun....

Başarılar. Şeyda YILMAZ

Adsız dedi ki...

Sevgilimle birlikte Malezyaya gitmeyi düşünüyoruz.Açıkçası Malezya hakkında hiçbir bilgim yoktu.siteni gezdikten sonra hem Malezya hakkında bir fikrim oldu hemde gitmeyi daha çok istedim.Fotoğraflar ve anlatım çok etkileyici.Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Selamlar

Aysenur hanim cok tesekkur ediyorum ben malezyaya egitim nedeni ile gittim cok memnun kaldim ve gercekten hem ucuz hemde yasama imkani cok iyi olan bir yer su anda malezyada bulunmaktayim ELITE POWERHOUSE SDN.BHD. sirketi ile geldim ve cok iyi bir sekilde ilgi gordum herkese tavsiye ediyorum malezya hakkinda daha fazla bilgi isterseniz www.elitguides.com sitesinden alabilirsiniz