8 Mart 2006

Bukit Tinggi


  • Bukit Tinggi, yuksek tepe anlamina geliyor Malay dilinde. Gercekten de sehre gore oldukca yuksek bir konumda oldugu icin havasi serin ve guzel. Hatta burada çam turu agaclar bile yetisiyor, ki bu agaclara -hava cok sicak oldugundan olsa gerek- sehirde hic rastlanmiyor.
  • Buraya bir Japon bahcesi, bir Fransiz kasabasi ve bir de tavsan parki yapmislar. Japon bahcesi cok guzel dizayn edilmis olmakla beraber pek buyuk bir bahce sayilmaz. Fransiz kasabasi ise Fransiz tarzi mimarisi olan evlerden olusan bir otel. Binalarin ortasinda kalan sokakta ise cesitli kafeler bulunuyor.
  • Tavsan parkinda ise kafeslerin disinda bulunan bir suru ozgur tavsan ve onlari kovalayan bir suru cocuk (ve de yetiskin) var:) Tavsanlari sevmek, onlara yem vermek de mumkun. Ama yemin disinda yerdeki otlari da yiyip duruyorlar:)
  • Fotograflara bakmak icin gormek istediginiz yerin renkli yazilmis olan adina tiklayin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ,
Ben Canan. Sitenizi çok beğendim. İnsanın içinde gezip görme isteği ve yaşama sevinci uyandırıyor. En önemlisi de Allah'ı tefekkür etme olanağı sağlıyor. Buralar bu kadar güzelse cennet nasıldır dedirtiyor.
Allah hepimize Kur'an'a göre yaşamayı, Müslümanlardan olarak ölmeyi ve cennet bahçelerine girmeyi nasip etsin. Selamün Aleyküm....

Adsız dedi ki...

Selamlar

Aysenur hanim cok tesekkur ediyorum ben malezyaya egitim nedeni ile gittim cok memnun kaldim ve gercekten hem ucuz hemde yasama imkani cok iyi olan bir yer su anda malezyada bulunmaktayim ELITE POWERHOUSE SDN.BHD. sirketi ile geldim ve cok iyi bir sekilde ilgi gordum herkese tavsiye ediyorum malezya hakkinda daha fazla bilgi isterseniz www.elitguides.com sitesinden alabilirsiniz